2014. január 21., kedd

„Játék és tánc gyermekeknek” képzés

A székesfehérvári Alba Tánc Közhasznú Társaság budapesti helyszínnel képzést szervez pedagógusok részére.

A képzés címe: „Játék és tánc gyermekeknek” - Népi játék, néptánc alapú mozgásfejlesztés és tehetséggondozás az óvodában és az alsó tagozatban. Akkreditált 60 órás képzés óvodapedagógusoknak, tanítóknak és tanároknak, I. fokozat

A képzés témája: a mozgásos népi játékok tanítása, a népzene alapú mozgás- és ritmusfejlesztés különböző módszerei, lehetőségei. 130 népi játék részletes leírása, gyakorlati elsajátítása, tanítási módszertana. A népzenei alapú mozdulat-tanítás elmélete és gyakorlata. Táncos játékok – játékos táncok. A magyar néptánc, mint a mozgásfejlesztés és a tehetséggondozás eszköze.

A képzés az óvodai ének-zene, testnevelés, ill. az iskolai mindennapi testnevelés órába szervesen beépítve, használható gyakorlati anyagot ad az óvónők, tanítók, tanárok kezébe. Nem szükséges a tanfolyami anyag elsajátításához táncos előképzettség!!! A TÁMOP-os pályázatok továbbképzési programjába is remekül beilleszthető.

A foglalkozások 85 %-a gyakorlati oktatás. Ezeket az ismereteket ülve nem lehet elsajátítani. Kérjük, hogy ennek tudatában jelentkezzenek a képzésre! A képzésre jelentkezéshez ajánlott (de nem feltétel!) az óvodapedagógusi, ill. tanítói diploma és néhány év tanítási gyakorlat.

Képzés díja: 55.000.- Ft
 
A képzés helye: Budapest, Vasas Művészegyüttes székháza, Kőfaragó u.12.

Első óra: 2014. február 1, szombat, 9.30, Vasas székház, Budapest

Tanfolyamvezető: Szegvári Ildikó néptánc pedagógus, koreográfus
E-mailben és telefonon szándéknyilatkozatot várnak 2014. január 30-ig.

Tanfolyammal kapcsolatos kérdések és szándéknyilatkozat bejelentése:
szegildi25@gmail.com
06/20 552 99 52

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése