2015. március 4., szerda

TIOP-1.1.1/12 Roadshow és Sulinet Roadshow hat helyszínen



Békéscsaba, Salgótarján, Dunaújváros, Nyíregyháza, Nagykanizsa és Szolnok (2015. május 19-én) városokban 2015 tavaszán az Educatio Nkft. Digitális Pedagógiai Osztálya két-két, egymást követő eseményt szervez, amelyeknek tematikái kiegészítik egymást, így hasonló közönség érdeklődésére tarthatnak számot. Mindkét eseményt az ország nagyobb városaiban, iskolákban rendezik meg; középpontjukban az IKT-val támogatott oktatás módszertana áll.

A TIOP-1.1.1/12 Roadshow célja, hogy információkkal szolgáljon a TIOP-1.1.1-12/1 "Intézményi informatikai infrastruktúra fejlesztése a közoktatásban" kiemelt projekt keretében elnyert hardvereszközök üzemeltetésével és használatával kapcsolatban.  Az eseményt elsősorban azoknak a pedagógusoknak, intézményvezetőknek ajánlják, akiknek az intézményei érintettek a kiemelt projektben.
 
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Osztálya a Sulinet Roadshow keretében népszerűsíti az IKT-val támogatott oktatás legújabb kutatási eredményeit, hazai jó gyakorlatait és a témához kapcsolódó projekteket, kezdeményezéseket. Az eseményre közoktatásban tanító pedagóguskollégákat várnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése